Loading

Glucometrul tau inteligent.

Sistemul iHealth™ Wireless Smart
Glucometru (BG5)

Dispozitiv wireless, portabil pentru
monitorizarea glicemiei.

Pret: 279 Lei

O grija in minus. La doar
un deget distanta.

Oximetru iHealth™ Puls Wireless (PO3)

Pret: 330 Lei

Usor de folosit. Inteligent si precis.

Dispozitiv iHealth™ Wireless pentru
Monitorizarea Tensiunii Arteriale BP3

Niciodata nu a fost mai usor.

Dispozitiv iHealth™ Wireless pentru
Monitorizarea Tensiunii Arteriale la
încheietura mâinii (BP7)

Pret: 337 Lei

Le stie pe toate.

Cântar iHealth™ Wireless pentru analiza corpului (HS5)

Cu un desing inovativ, cântarul wireless pentru analiza
corpului este un mașinărie în toată regula.

Pret: 499 Lei

100% mobilitate.

100% wireless.

Dispozitiv iHealth™ wireless pentru
monitorizarea tensiunii arteriale BP5.

Pret: 420 Lei

Mai inteligent. Mai simplu.

iHealth™ AM3 - Wireless Activity and
Sleep Traker

Dispozitiv wireless pentru monitorizarea
activității și a somnului.

Pret: 275 Lei

Dispozitivul care te tine
aproape de copilul tau

iHealth™ iBaby Monitor M2

Pret: 625 Lei

Mai inteligent. Mai simplu.

Cel mai mic dispozitiv de testare a
glicemiei din lume cu cele mai mici
și ușor de folosit accesorii.

Pret: 290 Lei

Cine suntem?

Din 2013, Advanced Health este furnizorul numarul 1 in Romania pentru vanzarea si distribuirea de echipamente si aparatura medicala wireless pentru uz profesional si domestic, echipamente ce contribuie semnificativ la usurarea monitorizarii starii de sanatate, impreuna cu dispozitivele mobile (smartphones, laptop-uri, cloud devices).
 Din 2014 Advanced Health este reprezentantul exclusiv al Health Labs Inc. in Romania pentru intreaga gama de produse iHealth™. Toate produsele si echipamentele comercializate, au fost testate si sunt recomandate de Sanamed Hospital.

Niciodata nu a fost mai simplu si mai inteligent sa ai grija de sanatatea ta!

Viziune

Pe masura ce tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult, Advanced Health incearca sa integreze tehnologia mobila cu cele mai noi dispozitive pentru monitorizarea sanatații. Acum totul este mai usor, atat pentru utilizatorii domestici cat si pentru medici. Monitorizarea starii de sanatate poate fi facuta acum oricand si oriunde, rezultatele testelor si rapoartele putand fi trimise direct prin e-mail medicului curant, fara a mai fi necesare deplasari dese la cabinetul medical pentru un control amplu. Pentru medici, dispozitivele funcționeaza ca o metoda extrem de utila ce face orice investigatie mai prietenoasa, eficienta si de mai scurta durata. Credem cu tarie in inovatia tehnologica, inovatie care in domeniul medical este din ce in ce mai accelerata, in beneficiul tuturor utilizatorilor.

Promisiune

Produsele comercializate de Advanced Health isi propun sa faca viata mai usoara tuturor utilizatorilor, oferind mai mult timp liber, mai mult control si un rol mai activ in monitorizarea starii de sanatate.

Intotdeauna in pas cu vremurile, Advanced Health promite tuturor clientilor sai un acces rapid si facil la cele mai noi tehnologii din domeniul medical, astfel incat diagnosticarea pacientilor sau monitorizarea starii generale de sanatate sa fie mai rapida, mai complexa si mai accesibila. Niciodata nu a fost mai simplu si mai inteligent sa ai grija de sanatatea ta!

Comunicat de presa Advanced Health - Lansare oficiala iHealth® in Romania

Eveniment de lansare oficiala a iHealth® in Romania

Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth Lansare iHealth

iHealth in presa internationala